Skicka tygprov

Kryssa de rutor för de kostnadsfria tygprovet du är intresserad av. Kom ihåg att fylla i uppgifter dit tygproven ska skickas i rutorna nedanför. Tygproverna skickas oftast direkt hem till din brevlåda.  

Tin Cat Grey

Beställ Tin Cat Grey

Tin Cat Grey

Tin Cat Grey är ett ljusgrått modernt tyg för ett nutida hem. Kombinera gärna med kuddar och pläd i starka färger så att tyget kommer till sin rätt. En lättskött och mjuk komposition av polyester och linnen. Tygets mönster är något större för att ge den ljusgråa färgtonen ett varmare intryck. Torka försiktigt av fläckar och missfärgningar med en fuktig trasa, använd rekommenderade textilrengöringsmedel vid behov. 

Aztec Tan

Beställ Aztec Tan

Aztec Tan

Aztec Tan är en klassisk varm senapsgul variant som kommer utmana ditt sätt att inreda. Kombinera gärna med grått, grönt och olika mönster för att ge ditt vardagsrum en annan dimension. Tygets täta mönster är av linnen och polyester blandning som gör tyget starkt och lättskött samtidigt behåller det mjuka känslan från linnen.  Torka försiktigt av fläckar och missfärgningar med en fuktig trasa, använd rekommenderade textilrengöringsmedel vid behovObs! Tillfälligt Slut.

Blusterly blue

Beställ Blusterly blue

Blusterly Blue

Blusterly Blue är vår egen favorit tyg. En modern midnattsblå matt nyans som påminner om denim utan att gå hela vägen. Kombinera gärna ihop med beige eller ljusgråa färger. Tyget är en komposition av bomull och polyester som kräver lättare skötsel.  Tyget har ett unikt strimmigt mönster som ger ett varmt intryck. Vänd gärna ofta på dynorna och vid behov använd noppborttagare.  Torka försiktigt av fläckar och missfärgningar med en fuktig trasa, använd rekommenderade textilrengöringsmedel vid behov.

Polar Bear White

Beställ Polar Bear White

Polar Bear White

Polar Bear White är ett tunt off-white tyg som används på de flesta av våra produkter. Ett modernt tyg med tätt mönster som ger en väldigt exklusiv känsla och lyser upp ett rum. Linnen och polyester blandningen gör att tyget är mjukt, behagligt och tåligt samtidigt gör polyester komponenterna att tyget är lätt att hålla rent. Torka försiktigt av fläckar och missfärgningar med en fuktig trasa, använd rekommenderade textilrengöringsmedel vid behov.

Homey Herring Grey

Beställ Homey Herring Grey

Homey Herring Grey

Homey Herring Grey påminner kanske väldigt lite om en sill men vi älskar namnet. Ett mörkgrått tyg som går mot charcoal hållet det fungerar otroligt bra med detaljer och inredning i varma toner.  Tygets täta mönster är en härlig blandning av polyester och linnen som gör tyget lättskött samtidigt mjukt och behagligt. Torka försiktigt av fläckar och missfärgningar med en fuktig trasa, använd rekommenderade textilrengöringsmedel vid behov.